Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ABBYY Ascend 2024, vodeći ABBYY događaj! Označite u svom kalendaru 30. listopada i pripremite se da upoznate temu “Inovativna umjetna inteligencija, Pojednostavljeni uspjeh.”

Zašto prisustvovati?

 

Na ABBYY Ascend 2024 predstavit će se najnovije inovacije u umjetnoj inteligenciji i automatizaciji osmišljene kako bi vašem poslovanju pomogle pojednostaviti složene procese i ubrzati uspjeh. Od naprednih alata za automatizaciju do revolucionarnih AI rješenja, ovaj događaj će otkriti kako ABBYY može transformirati način na koji radite i donijeti stvarne rezultate.

Pridružite se ekskluzivnom događaju pod vodstvom stručnjaka gdje ćete dobiti izravan pristup novim mogućnostima proizvoda, praktičnim strategijama i praktičnim demonstracijama koje će osnažiti vaše poslovanje da napreduje u brzo mijenjajućem digitalnom okruženju.

Uskoro šaljemo više detalja, nemojte propustiti priliku da iskusite ABBYY-jevu vrhunsku tehnologiju u akciji. Pratite informacije o registraciji i daljnje informacije.

Ako ste spremni pojednostaviti uspjeh s inovativnom umjetnom inteligencijom, ABBYY Ascend 2024 je događaj koji ste čekali!